Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Hatalmas nézettséggel kezdett az ősz legvártabb sorozata"

2010.11.12

"Hatalmas nézettséggel kezdett az ősz legvártabb sorozata" címmel jelent meg egy hír az sg.hu-n 2010. november 2. 22:53, Kedden, amit itt vagy pedig ha a címre kattitasz akkor ott is elolvashatod.

 

A díjnyertes Mad Men - Reklámőrültek és a jelen legjobb sorozatának számító Breaking Bad nézettségét is lepipálta az AMC csatorna negyedik sorozata, a zombiapokalipszissel foglalkozó The Walking Dead.

 

walking.jpg


Nem csoda a siker, hiszen nem akármekkora kampányt rittyentettek a The Walking Dead című képregény-adaptációnak. Az AMC csatorna ráadásul Halloween hétvégéjén mutatta be zombisorozatát, melyet Amerikában 5,3 millióan láttak, de ha a 22:00-kor kezdődő első rész 23:30-kor és 01:00-kor kezdődő ismétléseinek nézőit is beleszámoljuk, akkor 8,1 milliós közönségről beszélhetünk.
A 120 országban az amerikai premierrel (majdnem) egy időben bemutatott sorozat Robert Kirkman kultikus képregényéből készült, mely 2003. óta jelenik meg új részekkel minden hónapban. A sorozat természetesen nem a képregények sztoriját fogja követni, s a tempó is sokkal lassabb lesz, hiszen az első szezon mindössze hat epizódot tartalmaz, de ilyen nézettséggel valószínűleg jövőre a folytatás is elérkezik. Az sg.hu-n tartott szavazás szerint 76%-ot érdekel a sorozat, míg 13% pedig a bele sem fog nézni opcióra szavazott.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.